+31 (0) 88 04 04 800 of info@adgdynamics.nl

Over ons

ADG Dynamics wil woningen op een milieuvriendelijke manier verwarmen en duurzaam van elektriciteit voorzien. Daarom zoekt ADG Dynamics naar innovatieve oplossingen voor groene energie, met respect voor traditie en zin in de toekomst. Met passie voor de energie van morgen.

Het DNA van ADG Dynamics? Reizen. Avontuur. Genieten van de natuur en van warme contacten. Samen nieuwe dingen ontdekken, naar de toekomst kijken en hem beter maken. Het doel? Gezinnen en bedrijven van vernieuwende, alternatieve energiebronnen voorzien. Want met een kleinere ecologische voetafdruk kunnen ook nieuwe generaties blijven reizen, genieten van de natuur, en samenwerken aan een betere wereld.

Het verhaal? In 2010 ging Fred de Gooijer in Ierland op zoek naar de roots van McKay, een verre voorvader van de familie. Hij ontmoette er iemand die sprak over Thermo Dynamics, een nieuwe, duurzame vorm van energiewinning. Intussen studeerde zijn zoon in Zweden. Land van wijdse vergezichten, zorg voor de omgeving, aandacht voor innovatie. En van ABBA.

Een idee werd geboren. Het idee werd een bedrijf: ADG Dynamics. ADG Dynamics is dé specialist als het gaat om duurzame verwarmingssystemen en hernieuwbare energiebronnen.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van grote energiebedrijven. U weet waar uw energie vandaan komt. U kan er op vertrouwen. Altijd, in alle vrijheid.

Vertrouwen vinden we belangrijk. En betrouwbaarheid. ADG Dynamics spreekt zijn partners graag persoonlijk aan. Op beurzen, aan de telefoon, op congressen, via Skype, of gewoon: op straat. Vertrouwen moet groeien. Daarom praten we met u, zodat u ons leert kennen.

ADG Dynamics werkt met erkende energiecertificaten, heeft internationale ervaring, en zet voortdurend in op innovatie. Onze producten worden geproduceerd met duurzame materialen, op een eerlijke manier, tegen een faire prijs. En het aardige is: ze betalen zichzelf al terug na 6 jaar.

Return on investment heeft voor ADG Dynamics een dubbele betekenis: u investeert in het milieu, en uw portemonnee vaart er wel bij.

Bovendien streeft ADG Dynamics er naar om zijn energieproducten steeds beter te maken. Aan de universiteit van Stuttgart hebben onze systemen de TZS-test met glans doorstaan, waardoor ook het Nederlandse KIWA certificaat is verkregen. En in Heerhugowaard staat bij Installatiewerk NH een Thermo
Dynamic systeem om nog verder te worden geoptimaliseerd en studenten kennis te laten maken met de nieuwste innovatie.

Wij garanderen de kwaliteit van onze producten, terwijl onze expertise groeit. Die kennis willen we met u delen. Voor een schone, warme toekomst. Voor bedrijven die vooruit willen.